Spring naar inhoud

Vliegveld Eindhoven Aankomsten

Hieronder vind u alle aankomsten van het vliegveld Eindhoven.

Flight information is provided by FlightStats, and is subject to the FlightStats Terms of Use.

Aankomsttijden Eindhoven

U kunt eenvoudig de informatietijden van aankomsten op vliegveld Eindhoven bekijken op de website van de vluchthaven.

Deze aankomsttijden zijn verzameld door FlightStats uit een groot aantal bronnen. Waaronder overheden, boekingssystemen en luchtvaartmaatschappijen over de hele wereld. In een duidelijk overzicht worden de vliegveld Eindhoven aankomsten weergegeven met behulp van de verzamelde gegevens.

Een aantal van de punten die worden weergegeven in het overzicht:
- De vlucht status in real-time
- Informatie over de landingsbaan en de aankomsttijden bij de gate
- Vertragingen van vluchten
- Historische informatie over vluchten en luchtvaartmaatschappijen

Informatie vliegveld Eindhoven aankomsten

De informatie van vliegveld Eindhoven aankomsten biedt definitieve data voor het grootste deel van alle vluchten. Door middel van meerdere informatiebronnen is het mogelijk om een zeer gedetailleerd rapport op te stellen over de aankomsttijd van alle vluchten – zoals de gate waar het vliegtuig zal aankomen.
Dankzij flinke investeringen in geavanceerde apparatuur is het mogelijk om annuleringen, omleidingen en veranderingen in schema’s real-time weer te geven. De aankomsten op vliegveld Eindhoven zijn uiterst nauwkeurig op elk moment van de dag, voor elke vlucht.

Is al de informatie correct?
Er zijn een hele hoop factoren die een vlucht kunnen beïnvloeden terwijl het nog onderweg is. Weersomstandigheden en luchtverkeeromleidingen kunnen hier bijvoorbeeld de oorzaak van zijn. De aankomsten op vliegveld Eindhoven staan daarom niet altijd vast. De aankomsttijden die op de website weergegeven worden zijn slechts een schatting gebaseerd op de informatie die op dat moment verkrijgbaar is.
Nieuwe informatie word geactualiseerd binnen enkele minuten. Het is niet mogelijk om de informatie 100% accuraat te noemen, maar het komt zelden voor dat de schatting van de aankomsttijden er verder dan een paar minuten naast zit.

Kunnen alle vluchten bijgehouden worden?
Alle aankomsten op vliegveld Eindhoven kunnen worden bijgehouden. De commerciële passagiersvluchten worden allemaal nauwkeurig gevolgd, het maakt niet uit of ze nou uit Riga, Pisa, Malaga of ergens anders vandaan komen. De informatie wat betreft de aankomsten op vliegveld Eindhoven word allemaal zo accuraat mogelijk weergegeven.

Is de tijd voor aankomst op de landingsbaan of voor de aankomst bij de gate?
De aankomsttijden op de website van vliegveld Eindhoven zijn de tijden dat een vliegtuig aankomt bij de gate. Bij de aankomsttijden die zijn weergegeven is de tijd die het kost om de passagiers van de landingsbaan naar de gate te taxiën dus inbegrepen.

Een bericht op uw mobiel ontvangen bij aankomst vliegtuig Het is mogelijk om een bericht te ontvangen op uw mobiele telefoon wanneer een bepaald vliegtuig is aangekomen. Dit doe je door op het icoontje van de mobiel te klikken op de website van vliegveld Eindhoven aankomsten. Zo blijft u op de hoogte van alle informatie met betrekking tot de gekozen vlucht.