Spring naar inhoud

Vliegveld Eindhoven Adres

Vliegveld Eindhoven is gelegen aan de westkant van Eindhoven en ligt eigenlijk tussen de plaatsen Best en Eindhoven in. Het vliegveld is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste vliegvelden van Nederland.
Het correspondentie- en bezoek adres van Vliegveld Eindhoven is de Luchthavenweg 13 te Eindhoven. Per email is het vliegveld bereikbaar via info@eindhovenairport.nl. Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact opnemen via het telefoonnummer 0900 – 9505 of vanuit het buitenland via nummer +35-227000767.

Vliegen via Vliegveld Eindhoven

Vanaf Vliegveld Eindhoven kunt u kiezen voor meer dan 70 verschillende bestemmingen. U vliegt dan met Jetairfly, W!ZZ, Onurair, Transavia.com, Thomas Cook, Ryanair, Arkefly of Corendon Airlines. De terminal is geopend op maandag tot en met vrijdag van 04.30 uur tot 00.00 uur, op zaterdag en zondag is de terminal open van 05.30 uur tot 00.00 uur.

Op het vliegveld

Wanneer u even moet wachten kunt u terecht in de diverse horecagelegenheden op het vliegveld. Ook kunt u er naar hartenlust winkelen op het gebied van fashion, sieraden, literatuur, lifestyle en natuurlijk de vele souvenirs. Ook voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht. De winkels zijn de gehele week geopend en ze zijn vrij toegankelijk voor iedereen. Voor uw kinderen is er gelegenheid tot babyverzorging en er is vertier mogelijk bij Kiddyland waar diverse speelautomaten aanwezig zijn.

Informatie en service
Bij de informatiebalies kunt u terecht voor algemene vragen of het ophalen van uw vliegtickets en vragen over zoekgeraakte bagage. Op het vliegveld bevinden zich ook servicebalies van Neckermann/Thomas Cook, Travelservice, Arke/Holland International en Vigo Handling waar zowel touroperators als passagiers en reisbureaus terecht kunnen voor vragen.

Reizen met de auto
De locatie Vliegveld Eindhoven is goed bereikbaar. Vliegveld Eindhoven is namelijk centraal gelegen en daardoor met de auto via diverse snelwegen goed bereikbaar. U neemt dan op de snelweg afslag nummer 29 richting Eindhoven Airport. Komt u vanuit Maastricht-Venlo dan gaat u bij deze afslag linksaf en rijdt u de Anthony Fokkerweg op. Komt u vanaf Utrecht-Amsterdam dan rijdt u bij de afslag rechtsaf om de Anthony Fokkerweg op te rijden. Vervolgens houdt u rechts aan om daarna de Luchthavenweg op te rijden. Circa 500 meter verder rijdt u op de rotonde aan waar locatie Vliegveld Eindhoven gelegen is.

Reizen met openbaar vervoer
Wilt u met het openbaar vervoer reizen dan is dat ook geen enkel probleem. U gaat dan eerst met de trein naar Station Eindhoven waar u kunt overstappen op bus 401 naar Vliegveld Eindhoven. Deze bus vertrekt ieder kwartier.
Vanuit Amsterdam kunt u zelfs kiezen voor de directe busverbinding met Vliegveld Eindhoven. Via de website van de NS of via 9292.nl vindt u de actuele vertrek- en aankomsttijden van uw vervoer. Tevens ziet u hier wat de prijs is voor uw vervoersbewijs.

Parkeren op locatie Vliegveld Eindhoven

In tegenstelling tot vele andere vliegvelden in Nederland is het mogelijk om op P8 dicht bij Vliegveld Eindhoven gratis te parkeren. Dit terrein ligt op 5 minuten rij-afstand van het vliegveld maar u kunt ervoor kiezen om met een shuttlebus naar het vliegveld te rijden. Wilt u echter nog dichter bij het vliegveld parkeren dan kunt u kiezen voor één van de andere vijf parkeerterreinen van Vliegveld Eindhoven zelf.

De parkeerterreinen P4 en P5 liggen op slechts 7 minuten loopafstand van Vliegveld Eindhoven. Parkeerterrein P4, ook wel Budget Parking genoemd, kost slechts € 5,00 per dag maar het wordt wel aanbevolen om vanwege drukte vooraf parkeerruimte voor dit terrein te reserveren. Is het terrein vol dan betaald u net als op P5 € 11,00 per dag. Terrein P3 ligt op 5 minuten loopafstand en kost € 17,50 per dag. Terrein P1 ligt direct voor de terminal en kost € 32,50 per dag.

Overnachten vliegveld Eindhoven

Wilt u liever ruim van tevoren vertrekken en in de buurt van het vliegveld overnachten dan kan dat ook. U kunt er dan voor kiezen om op slechts vijf minuten loopafstand van het vliegveld bij Tulip Inn Eindhoven Airport een kamer te boeken, zodat u zeker bent van een parkeerplaats en een slaapplaats voor de nacht. Wanneer u gebruik maakt van het Park, Sleep en Fly arrangement boekt u een arrangement waarbij 1 overnachting en 14 dagen parkeren is inbegrepen. Wilt u ontbijten, dan is dit voor een aanvullend bedrag mogelijk. U heeft dan na het ontwaken en ontbijten slechts vijf minuten nodig om op uw plaats van bestemming op het vliegveld aan te komen. Natuurlijk zijn er ook andere opties om te overnachten. Deze hotels zijn dan echter wel verder van het vliegveld gelegen dan genoemd hotel.

De voordelen van locatie Vliegveld Eindhoven Wanneer u kiest voor vliegen vanaf Vliegveld Eindhoven dan kiest u voor goedkoop en dichtbij parkeren, een prettige vertreklounge en korte wachttijden bij de incheckbalies. Meer informatie en actualiteiten kunt u vinden op de website van Vliegveld Eindhoven.