Spring naar inhoud

Vliegveld Eindhoven Vacatures

Eindhoven Airport zit in de lift. In 2020 verwacht het vliegveld zo'n
5,5 miljoen passagiers te verwelkomen. Om zo ver door te groeien is het belangrijk meer inkomsten te derven uit zogeheten non-aviation activiteiten. De luchthaven draagt bij aan een betere omgeving en zet zich bewust in voor de regio en het klimaat. Snelheid, beleving, safety en security zorgen voor het fundament van het bedrijf. En zonder fundament geen bouwwerk.

Vervoer naar vliegveld Eindhoven

Vliegveld Eindhoven is goed bereikbaar met de auto of openbaar vervoer en opereert als een portaal naar meer dan 70 bestemmingen. Daarnaast profiteer je er overal gratis van snelle Wi-Fi, zijn er genoeg plekken om te eten en drinken en kun je er gezellig winkelen. Maar Eindhoven Airport is meer dan dat. Zo is het een van de belangrijkste werkverschaffers van de regio. Werken op vliegveld Eindhoven is niet alleen nuttig maar ook veelzijdig en je bent altijd omringd door de leukste collega's!

Openstaande vacatures vliegveld Eindhoven

Er staan regelmatig vacatures open op veel verschillende gebieden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als medewerker van de luchthaven, waarbij je werkzaamheden het laden en lossen van vliegtuigen kunnen zijn, of het vervoeren van bagage. Als het vliegtuig is aangekomen bij de gate plaats je de wielblokken, waarna het proces van laden en lossen kan beginnen.
Na een korte opleiding rijd je zelfstandig rond over de luchthaven om bagage op te pikken of weg te brengen. Vervolgens zorgen jij of je collega's ervoor dat de bagage veilig in of uit het vliegtuig gaat. Je tankt vliegtuigen af, zorgt voor waterbevoorrading of rijdt met vracht rond.

ICT vacatures

Ben je ICT'er en kun je goed presteren onder druk? Op vliegveld Eindhoven zijn vaak vacatures op het gebied van ICT te vinden. Iedereen op Eindhoven Airport heeft met ICT te maken. Of je nou als passagier op het vertrekbord kijkt, je met je bagage door de douane moet, als grondstewardess een vliegticket moet uitprinten of als controller achter de schermen de boel in de gaten moet houden. Het is zaak dat de processen waar iedereen gebruik van maakt altijd up-and-running zijn.
Als ICT'er waak je daarvoor en los je wanneer nodig de problemen snel op.

Is het omgaan met mensen jouw ding en kun je goed verkopen? Dan kun je bij een van de vele horecagelegenheden of winkels op vliegveld Eindhoven terecht. Je bent er verantwoordelijk voor dat mensen voor of na hun vlucht op een relaxte manier kunnen genieten van hun hapje of drankje en kunt algemene vragen over de luchthaven beantwoorden. In de winkels draag je zorg voor de tevredenheid van de klanten. De winkel ziet er daarnaast representatief uit en spoort aan om er even naar binnen te lopen. Bij voorkeur spreek je meerdere talen waarvan in ieder geval Engels.

Voor de technici zijn er genoeg vacatures op vliegveld Eindhoven om uit te kiezen. Zo is er genoeg te vinden wat onder de supervisie valt van iemand die bedreven is in de techniek. Wat dacht je van beveiligingssystemen, bagagesystemen en vele andere apparaten die constant in de gaten gehouden moeten worden. Je denkt constant na over innovaties die een bijdrage aan de luchthaven kunnen leveren en lost problemen op wanneer nodig. Als technicus weet je de rust te bewaren en snel de juiste oplossing te bedenken. Daarbij staat het belang van de luchthaven, en dus de passagier, altijd voorop.

Bovenstaande voorbeelden zijn slechts het topje van de ijsberg wat werkzaamheden op een luchthaven betreft. Zo zijn er op Eindhoven Airport ook regelmatig vacatures voor beroepen zoals luchtverkeersleider, beveiliger, schoonmaker en nog veel meer. Ben je student en zoek je een plek om stage te lopen of je afstudeerproject vorm te geven? Ook daarvoor zijn regelmatig vacatures te vinden op vliegveld Eindhoven.

Als medewerker van een vliegveld ben je niet alleen verantwoordelijk voor het comfort en welzijn van de passagiers, je werkt ook aan je eigen carrière. Zo zijn er tal van mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en zo langzaam door te groeien naar de functie die uiteindelijk het beste bij je past.